مقاله بررسي ميزان پراکسيد روغن هاي مورد استفاده در قنادي هاي شهر دامغان در بهار 94

و لترین رو شهای استفاده از گرما در تهیه غذاها، سرخ کردن مواد غذایی در روغن می باشد. در طول سرخ کردن زیاد، اکسیداسیون روغنها با میزان بیشتری اتفاق می افتد که سبب تولید هیدروپراکسیدها و سپس تر یکبات فرار مانند: آلدئیدها، کتو نها و اسیدهای کربوکسیلیک و سایر مواد شیمیایی نامطلوب می گردد. این تحقیق با هدف تعیین عدد پراکسید در روغن های مصرفی قناد ی های شهر دامغان در بهار سال 1394 انجام شد. روش کار: در این مطالعه توصیفی-مقطعی، از تمام قناد ی های شهر دامغان تعداد 32 نمونه به روش سرشماری در ساعاتی که روغن بیشترین حرارت را دیده بود، مطابق استاندارد شماره 493 مؤسسه

پاورپوینت در مورد سیستم‌های مبتنی بر دانش

رای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم. توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي پاورپوینت در مورد سیستم‌های مبتنی بر دانش،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد بخشی از متن پاورپوینت در مورد سیستم‌های مبتنی بر دانش : لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 48 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : بنام خدا درس: سیستم‌های مبتنی بر دانش

پاورپوینت در مورد کلیات اپیدمیولوژی

رای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم. توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي پاورپوینت در مورد کلیات اپیدمیولوژی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد بخشی از متن پاورپوینت در مورد کلیات اپیدمیولوژی : لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 39 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : کلیات اپیدمیولوژی تفکر اپیدمیولوژی علم اپیدمیولوژی